55-Plus sport

Voor de groep 55-plussers is er elke dinsdagmorgen een leuke sportactiviteit, met een combinatie van gewoon lekker sporten en gezelligheid. Deze ochtenden 'ouderensport'' worden gehouden in de spelzaal van Hoogerheyne. De organisatie berust bij Jan en Miny Holterman. Deelname is voor iedereen mogelijk, zonder lid te worden van een vereniging.

Wat kunt u verwachten?
U speelt na een warming-up naar keuze volleybal of badminton. Tussentijds wisselen is mogelijk. Geen wedstrijdniveau of competitieverband. Ouderensport zorgt voor rackets. U hoeft zelf niets aan te schaffen.

Deelname kosten zijn 4 euro per keer. U betaalt per ochtend dat u meedoet. U kunt contant ter plekke betalen, maar mag ook per bank voor meerdere dinsdagen vooraf voldoen. Wel vooraf betaald maar niet gespeeld? Geen probleem; uw deelnamebeurt en betaling blijft staan tot de volgende keer.

Wanneer? Elke dinsdagmorgen, vanaf medio oktober tot 31 maart, met uitzondering van de vakanties.
Waar? In de spelzaal van de sporthal.
Hoe laat? van 9.30 uur tot 11.00 uur. Aansluitend (na het douchen) gelegenheid voor gezamenlijk koffiedrinken (voor eigen rekening) boven in Time-Out.

Vooraf aanmelden is niet nodig. U kunt kunt gewoon binnenlopen. Dat alles onder het motto: Gezond bewegen, sportief plezier en sociaal contact.
Voor meer informatie: Jan Holterman 0572-392857.